Nyelv választás:

Menü
Széchenyi 2020
Széchenyi Terv Plusz

Bemutatkozás

Europelift Kft.

Történetünk

Az Europelift Kft. 2004-ben alakult Nyugat-Magyarországon a Zalaegerszeg melletti Bagodban. A bagodi kosaras emelőgép gyártás múltja 1994-ig nyúlik vissza, így a családi vállalkozásnak már a második generációja vezeti a céget. Saját tervezésű utánfutós és gumilánctalpas személyemelő gépek a fő profil, 13-tól 21m-es munkamagasságig.

A gépek tervezéskor a fő szempontok: a nagyfokú biztonság, a korszerű, felhasználóbarát és kompakt konstrukció világszínvonalú munkaparaméterekkel. A gyártmányok az EN280 és EN13849 szabványok figyelembevételével készülnek.

A gépek kivitele robusztus, alvázuk és támasztásuk masszív, de mégis könnyű, köszönhetően a felhasznált vékonyfalú autóiparban is használatos nagyszilárdságú acéloknak. A vezérlések illeszkednek az egyes típusok műszaki teljesítményéhez, így a komolyabb munkamagasságú és nagyobb teljesítményű gépek vezérlése arányosan fejlettebb.

Célunk és víziónk:

Hogy egy olyan munkahely legyünk, amelyben kollégáink megtalálják egyéni szakmai, ill. csapatmunkában való sikerüket és mindig lehetőségük legyen a továbbfejlődésre.

Hogy egy olyan cég legyünk, amely messzemenően figyelembe veszi a termékek innovációja során a vevői igényeket, a kiváló minőséget, a hosszú élettartamot és a gyors megtérülést.

Hogy figyelmbe vegyük az éghajlatváltozás tényét és erre válaszul megújuló energiával működtessük telephelyünket.


München-Bajorország: BAUMA építő gépipari világkiállítás
2022-10-27
München-Bajorország: BAUMA építő gépipari világkiállítás
Nagyszerű német képviseletünk, a Rothlehner GmbH, akikkel már 2012 óta dolgozunk együtt, ismét kiállította az egyik típusunkat.
Bővebben
Az Europelift bemutatja a teljesen új TM21GTi csuklókaros, dupla teleszkópos utánfutós kosaras emelőgépet
2022-10-20
Az Europelift bemutatja a teljesen új TM21GTi csuklókaros, dupla teleszkópos utánfutós kosaras emelőgépet
Ismét olyan gépet konstruáltunk, ami innovációical biztosan felkeltheti a bérbeadók és a felhasználók érdeklődését.
Bővebben