Nyelv választás:

Menü
Széchenyi 2020
Széchenyi Terv Plusz

Energetikai fejlesztések 2022

2022-09-28
Önerőből fejlesztettünk újabb 50KW napelem rendszert, kiegészítve a korábbi már működő 50KW-t.
Pályázati úton szereztünk be és telepíttettünk egy 27KW teljesítményű hőszivattyú rendszert, amely a fő szerelő csarnokunkat látja majd el fűtéssel a téli hónapokban. További 27KW hőszivattyú van folyamatban lakatos csarnokunk számára is. Az első tesztek alapján a hőszivattyú kitűnően működik, ezért reméljük, hogy kollégáink télen a legnagyobb hidegben sem fognak fázni munka közben.
Ezekkel a beruházásokkal még közelebb léptünk azon célunkhoz is, hogy a lehető legnagyobb mértékben függetleníteni tudjunk cégünk működtetését a fosszilis tüzelőanyagoktól.

Köszönjük a magyar állam és az Európai Unió támogatását
2023-09-15
Köszönjük a magyar állam és az Európai Unió támogatását
Cégünk a GINOP-8.3.5-18/B azonosító jelű Mikro-, kis- és középvállalkozások technológiai korszerűsítése célú Hitelprogram keretében 149 millió forint visszatérítendő kölcsönt kapott, melyet forgóeszköz (készlet, működési költség, munkabér) finanszírozásra fordíthatunk. Ezúton is köszönjük a magyar állam és az Európai Unió támogatását!
Bővebben
Első szállítmányunk az álmok hazájába, az USA-ba
2023-08-09
Első szállítmányunk az álmok hazájába, az USA-ba
Atlantai megrendelőnk számára gyártottunk 3db utánfutós Europelift TM18GTi-t. Mindhárom gép Honda meghajtással, automatikus kitalpalással és a legújabb intelligens vezérléssel készült. Köszönjük szépen Amerika!
Bővebben