Nyelv választás:

Menü
Széchenyi 2020

Magyar Multi Program 2021. évi körében résztvevő és pályázati forrást elnyert vállalkozások ünnepélyes oklevélátadója

2022-10-12
A Magyar Multi Program keretein belül export bajnokok kategóriában pályáztunk és nyertünk támogatást.

A technológiai fejlesztést eredményező új eszközök beszerzése, illetve a komplex ingatlanberuházás révén célunk a vállalat versenyképességének javítása, a növekedési potenciál kiaknázása, működés szempontjából pedig a fenntartható, hatékonyságorientált és innovációfókuszú tevékenység ellátása, külföldi képviseletienk és vevőink felénk tanúsított megnövekedett igényeinek minél magasabb színvonaló kielégítése.

A projekt keretében hegesztőrobotot és egy 6 méteres élhajlító gépet szerzünk be, valamint ipari csarnokunk korszerűsítését hajtjuk végre. Az ingatlan beruházás részeként hőszivattyú berendezés került kiépítésre, ezzel is hozzájárulva a gyártói tevékenységünk energiahatékony és gazdaságos működéséhez. Jövőbeli célunk, hogy energiafogyasztásunkat legmagasabb százalékban és 0 emisszióval megújuló energiaforrásból fedezzük majd. Ennek érdekében a pályázat keretein belül szeretnénk bővíteni megújuló technológia felhasználását és diverzifikálását fűtésre/ráfűtésre és melegvíztermelésre szolgáló hőszivattyú rendszer kiépítésével amely segíti az aktuális klímaváltozás elleni harcot, és segítséget nyújt szénlábnyomunk mérséklésében. Végezetül termelésirányítási és vállalatirányítási rendszert vezetünk be cégünknél, amivel gyártáskövetési és gyártástervezési feladatokat is el tudunk látni. 
 

München-Bajorország: BAUMA építő gépipari világkiállítás
2022-10-27
München-Bajorország: BAUMA építő gépipari világkiállítás
Nagyszerű német képviseletünk, a Rothlehner GmbH, akikkel már 2012 óta dolgozunk együtt, ismét kiállította az egyik típusunkat.
Bővebben
Az Europelift bemutatja a teljesen új TM21GTi csuklókaros, dupla teleszkópos utánfutós kosaras emelőgépet
2022-10-20
Az Europelift bemutatja a teljesen új TM21GTi csuklókaros, dupla teleszkópos utánfutós kosaras emelőgépet
Ismét olyan gépet konstruáltunk, ami innovációical biztosan felkeltheti a bérbeadók és a felhasználók érdeklődését.
Bővebben