Nyelv választás:

Menü
Széchenyi 2020
Széchenyi Terv Plusz

Magyar Multi Program 2021. évi körében résztvevő és pályázati forrást elnyert vállalkozások ünnepélyes oklevélátadója

2022-10-12
A Magyar Multi Program keretein belül export bajnokok kategóriában pályáztunk és nyertünk támogatást.

A technológiai fejlesztést eredményező új eszközök beszerzése, illetve a komplex ingatlanberuházás révén célunk a vállalat versenyképességének javítása, a növekedési potenciál kiaknázása, működés szempontjából pedig a fenntartható, hatékonyságorientált és innovációfókuszú tevékenység ellátása, külföldi képviseletienk és vevőink felénk tanúsított megnövekedett igényeinek minél magasabb színvonaló kielégítése.

A projekt keretében hegesztőrobotot és egy 6 méteres élhajlító gépet szerzünk be, valamint ipari csarnokunk korszerűsítését hajtjuk végre. Az ingatlan beruházás részeként hőszivattyú berendezés került kiépítésre, ezzel is hozzájárulva a gyártói tevékenységünk energiahatékony és gazdaságos működéséhez. Jövőbeli célunk, hogy energiafogyasztásunkat legmagasabb százalékban és 0 emisszióval megújuló energiaforrásból fedezzük majd. Ennek érdekében a pályázat keretein belül szeretnénk bővíteni megújuló technológia felhasználását és diverzifikálását fűtésre/ráfűtésre és melegvíztermelésre szolgáló hőszivattyú rendszer kiépítésével amely segíti az aktuális klímaváltozás elleni harcot, és segítséget nyújt szénlábnyomunk mérséklésében. Végezetül termelésirányítási és vállalatirányítási rendszert vezetünk be cégünknél, amivel gyártáskövetési és gyártástervezési feladatokat is el tudunk látni. 
 

Köszönjük a magyar állam és az Európai Unió támogatását
2023-09-15
Köszönjük a magyar állam és az Európai Unió támogatását
Cégünk a GINOP-8.3.5-18/B azonosító jelű Mikro-, kis- és középvállalkozások technológiai korszerűsítése célú Hitelprogram keretében 149 millió forint visszatérítendő kölcsönt kapott, melyet forgóeszköz (készlet, működési költség, munkabér) finanszírozásra fordíthatunk. Ezúton is köszönjük a magyar állam és az Európai Unió támogatását!
Bővebben
Első szállítmányunk az álmok hazájába, az USA-ba
2023-08-09
Első szállítmányunk az álmok hazájába, az USA-ba
Atlantai megrendelőnk számára gyártottunk 3db utánfutós Europelift TM18GTi-t. Mindhárom gép Honda meghajtással, automatikus kitalpalással és a legújabb intelligens vezérléssel készült. Köszönjük szépen Amerika!
Bővebben