Nyelv választás:

Menü
Széchenyi 2020
Széchenyi Terv Plusz

Energiahatékonyság növelését célzó fejlesztés napelemes rendszer telepítésével

GINOP-4.1.4-19 projekt keretein belül 47,52 kW teljesítményű napelemes rendszer telepítése történt meg a cég telephelyén. A 132 db QCells napelem energia felhasználásunk kb. 50%-át fedezi.

A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy a Nap energiájával működtetjük számítógépeinket, a Nap energiájával hegesztjük az acélszerkezeteinket, a Nap energiájával fúrunk, csavarozunk, világítunk stb. A szolár rendszer a jelenleg elérhető legzöldebb megoldás arra, hogy fedezzük elektromos energia szükségletünket.


Köszönjük a magyar állam és az Európai Unió támogatását
2023-09-15
Köszönjük a magyar állam és az Európai Unió támogatását
Cégünk a GINOP-8.3.5-18/B azonosító jelű Mikro-, kis- és középvállalkozások technológiai korszerűsítése célú Hitelprogram keretében 149 millió forint visszatérítendő kölcsönt kapott, melyet forgóeszköz (készlet, működési költség, munkabér) finanszírozásra fordíthatunk. Ezúton is köszönjük a magyar állam és az Európai Unió támogatását!
Bővebben
Első szállítmányunk az álmok hazájába, az USA-ba
2023-08-09
Első szállítmányunk az álmok hazájába, az USA-ba
Atlantai megrendelőnk számára gyártottunk 3db utánfutós Europelift TM18GTi-t. Mindhárom gép Honda meghajtással, automatikus kitalpalással és a legújabb intelligens vezérléssel készült. Köszönjük szépen Amerika!
Bővebben