Nyelv választás:

Menü
Széchenyi 2020
Széchenyi Terv Plusz

18 m munkamagasság

kb. 10,5 m oldalkinyúlás (100kg)

2 tonnás önsúly

230V & Honda vagy 24V DC meghajtással

Alapfelszereltség a dörzshajtás önjáráshoz, illetve a munkakosár forgatás

Opció: automatikus kitalpalás


 

Ajánlatkérés

A TM18GT egy magas használati értékű, felső kategóriás utánfutós kosaras emelőgép. A munkák nagy része gyakorlatilag elvégezhető ezzel a géppel… 18m munkamagasság és a kb. 10m-es oldalkinyúlás nagy mozgékonyságot biztosít a magasban. Kompakt kivitelének és kitűnő súly elosztásának köszönhetően stabilan vontatható közúton és az autópályán is.

Karos teleszkópos rendszerű gémszerkezetét kiegészíti a kosárkar és kosár forgatás is, így kitűnően lehet manőverezni a kosárral a magasban. A nyomaték határolással ellátott teleszkóp gém optimálisan, a terheléstől függően engedi kitolni a teleszkópot.

Többféle meghajtással rendelhető, mint pl. 230V ami az alapkivitel, továbbá Honda motor, vagy hibrid hajtással, azaz két meghajtási móddal egyszerre.
A hidraulikus kitalpalás gyors pozícionálást biztosít a munkaterületen. A vezérlés egyszerűen szervizelhető, relés elektro-hidraulikus.
A munkakosárból minden egyes funkció külön-külön fokozat mentesen (proporcionálisan) szabályozható a kis joystickokkal, ami nagy előny a munkaterület óvatos megközelítéséhez.
Alapfelszereltség az alsó vezérlés, amivel minden gém funkció egy középsebességgel szabályozható.
Alapfelszereltség a kerék dörzshajtás, aminek segítségével egy gépkezelő is el tudja végezni a munkát akár rosszabb, pl. füves, egyenetlen terepen is.
Az alumínium munkakosár kézvédő korláttal és szerszámtároló tálcával kiegészítve, ill. dupla heveder kapcsolódási ponttal ellátva komfortot és teljes biztonságot nyújt a gépkezelők számára.
 

Specifikációk

Munka magasság

18 m

Platform magasság

16 m

Oldalirányú kinyúlás

10.5 m (100kg)

Kosárterhelhetőség

220 kg

Elfordulás

365°

Kosárkar hossz

1.3 m

Kosárkar elmozdulás

85°

Munkakosár mérete

1.4x0.7x1.1 m

Kosárforgatás

2x45°

Szállítási hossz

6.10 m

Szállítási szélesség

1.64 m

Szállítási magasság

2.1 m

Önsúly

2030 kg

Meghajtás

230V, Honda/ 24V DC

Talpalási szélesség

3.84 m

Diagram


Köszönjük a magyar állam és az Európai Unió támogatását
2023-09-15
Köszönjük a magyar állam és az Európai Unió támogatását
Cégünk a GINOP-8.3.5-18/B azonosító jelű Mikro-, kis- és középvállalkozások technológiai korszerűsítése célú Hitelprogram keretében 149 millió forint visszatérítendő kölcsönt kapott, melyet forgóeszköz (készlet, működési költség, munkabér) finanszírozásra fordíthatunk. Ezúton is köszönjük a magyar állam és az Európai Unió támogatását!
Bővebben
Első szállítmányunk az álmok hazájába, az USA-ba
2023-08-09
Első szállítmányunk az álmok hazájába, az USA-ba
Atlantai megrendelőnk számára gyártottunk 3db utánfutós Europelift TM18GTi-t. Mindhárom gép Honda meghajtással, automatikus kitalpalással és a legújabb intelligens vezérléssel készült. Köszönjük szépen Amerika!
Bővebben